22/12/2024

مقابله بين المللي با دخالت اسلام سياسي در زندگي مردم

0
 

در كشور سويس سازمانهاي اسلامي٬ خواهان دست يافتن به پول مالياتها هستند!

در كانتون لوزرن در سويس سازمان  “جماعت اسلامي”  خواهان به رسميت شناخته شدن خود بعنوان يك موسسه عام المنفعه و اجتماعي شده و از اين طريق خواهان دريافت بخشي از مالياتهاي مردم ٬ براي فعاليتهاي خود هست. اين موضوع بحثهاي داغي را در كشور سويس دامن زده است. نهاد اكس مسلم در سويس با انتشار بيانيه اي در تاريخ 30 سپتامبر در اين مورد چنين گفت:

درآمدهاي مالياتي را ابدا نبايد به سازمانهاي اسلامي بخشيد!

نهاد اكس مسلم كاملا  مخالف به رسميت شناخته شدن سازمانهاي اسلامي در كانتون لوزرن بعنوان موسسات عام المنفعه است.

دركانتون لوزرن مباحثات داغي اخيرا در مورد سازمانهاي اسلامي و سازمان جماعت اسلامي در جريان است كه گفته ميشود اگر كليساها از ماليات دولتي سهمي ميبرند٬ پس سازمانهاي اسلامي نيز بايد از چنين موهبتي برخوردار شوند. در توجيه اين تصميم از برابري اديان در مقابل قانون صحبت ميشود.  اين نه يك گام به پيش در جهت برابري ٬ بلكه گامي به پس است . اين يك عقب نشيني بيشتر از سنتهاي سكولاريسم و جدايي مذهب از دولت و آموزش و پرورش است. نه سازمانهاي رنگارنگ اسلامي و نه كليساها نبايد از ماليات مردم كه براي فعاليتهاي واقعا عام المنفعه بايد استفاده شود٬ برداشت كرده و از اين طريق خود را پروار كنند.  اين در عين حال در دنياي امروز٬ يك امتياز بزرگ ديگر به جنبش اسلامي و اسلام سياسي و قوانين ضد انساني شريعه است.

در مطبوعات مختلف در سويس نوشته ميشود.

در كانتون لوزرن برطبق آمار 13227 “مسلمان”  زندگي ميكنند ٬ يعني۳/۸ در صد مردم و ادامه ميدهند مسيحيان و پروتستانها و يا كاتوليكها چند درصد هستند و از آنجا نتيجه ميگيرند كه به سازمانهاي اسلامي بعنوان نماينده اين ۳/۸ در صد مردم بايد از مالياتهاي اين مردم بخشيد … ما در اين مورد چند سوال ميكنيم :

چه كسي از اين ۱۳٬۲۲۷ نفر پرسيده كه آيا خود را مسلمان تعريف ميكنند و آيا  اينها سازمان اسلامي در لوزرن را قبول دارند و اصلا آيا اين سازمان اسلامي  نمايندگي آنها را ميكند؟

چه كسي اين افراد و يا نمايندگان سازمانهاي اسلامي را انتخاب كرده و يا به آنها راي داده و به آنها اين اجازه را داده  كه از طرف مردم حرف ميزنند؟

اين “جماعت اسلامي” لوزرن را چه كسي كمك ميكند و بودجه كارهاي آنها از كجا ميرسد؟

چه كسي تضمين ميكند كه از اين مالياتهايي كه “جماعت اسلامي” ميخواهند بالا بكشند٬ سازمانهاي تروريستي و دولتهاي تروريست كمك نميشوند؟

از نظر ما همه  مالياتهايي كه دولت از مردم ميگيرد بايد صرف كارهاي عام المنفعه مثل مهد كودك و يا مراكز نگهداري  از سالمندان و غيره شود. هزينه كردن اين پول براي سازمانهاي مذهبي ابدا نبايد جزو وظايف دولتها باشد. اين سازمانهاي مذهبي به هواداران و طرفداران مذهب خودشان ميپردازند و هيچ وظيفه اي اجتماعي و عمومي به عهده نميگيرند. نهاد اكس مسلم براي جدايي كامل مذهب از دولت فعاليت ميكند و ما معتقديم سازمانهاي مذهبي نبايد يك موقعيت ويژه داشته و از ماليات عمومي برداشت كنند. ما بشدت نگران هستيم كه اسلام سياسي  كه در دنيا  در مقابل جنايات بيشماري مسئول است٬ از اين طريق و از طريق شناسايي شدن اين سازمانهاي اسلامي بعنوان نهادهاي عام المنفعه و  موسسات اجتماعي ٬ قويتر شود و به جنايات بيشتري دست بزند. اين به رسميت شناخته شدن هيچ كمكي به انتگراسيون نميكند بر عكس به جامعه موازي رسميت داده و جدايي بين انسانها را بيشتر ميكند.

شايد اين بحث امروز شرايط مناسبي در جامعه سويس ايجاد كرده كه اصولا در مورد به رسميت شناخته شدن مراكز مذهبي بعنوان نمايندگان مردم حرف بزنيم . سوال اينست آيا اين فايده دارد كه يك نهاد مذهبي را بعنوان يك نهاد عام المنفعه و اجتماعي به رسميت بشناسيم و امكانات اجتماعي و  دولتي را به آنها بدهيم؟ ما فكر ميكنيم نه اين سياست ابدا خوب نيست.  بجاي اينكار سازمان و يا “جماعت اسلامي” لوزرن را بايد بعنوان يك نهاد خصوصي به رسميت ديد و هيچ كمك و سوبسيد دولتي به آنها نداد. با اين راه حل همه كليساها نيز بايد موسسات خصوصي محسوب شوند٬ چيزي كه در واقع هستند . دولت نبايد براي آنها ماليات كليسا جمع كند و يا از مالياتهاي ديگر به جيب كليساها بريزد  و با اين حركت ما ميتوانيم به موقعيت ويژه كليساها نيز در سويس براي هميشه يك نقطه پايان بگذاريم.

شوراي مركزي اكس مسلم – سويس

30 سپتامبر 2009

باز گشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *